Uspješno realizovana akcija "Jedan član - jedna knjiga"

Datum objave: 08/05/2016

Dana 18.12.2015.god. izvršena je isporuka knjiga sakupljenih u akciji "Jedan član- jedna knjiga" za biblioteku O.Š. Alija Isaković u Prozoru.Pošiljka je stigla iz Mostara, a sadržavala je knjige koje su sakupljene u svim OO SDA HNK-a. Delegaciju koja je danas isporučila spomenute knjige predvodili su predsjednici Asocijacije mladih i Asocijacije žena SDA HNK-a, g-din Haris Šabanović i g-đa Alisa Hajdarović.

Akcija je bila jako uspješna, prikupljen je veliki broj knjiga, te će uz novčana sredstva koja su također prikupljena ova akcija biti i finalizirana predviđenom neophodnom količinom knjižnog fonda, dakle uspješno realizovana.

Elvedin Grcić je u ime O.Š. Alija Isaković, kao i u ime OO SDA Prozor uručio zahvalnice predsjednicima Asocijacije mladih i Asocijacije žena SDA HNK-a, jer su Asocijacije provele najveći dio ove akcije, uspješnom koordinacijom sa svim OO SDA HNK-a. Zahvalnicu je također dobila i g-đa Amra Babić, načelnik Visokog, koja je također uzela značajno učešće u ovoj akciji, a zahvalnicu je u njeno ime preuzela g-đa Mubera Berberović, predsjednica GO Asocijacije žena SDA Mostar.