Tribina u organizaciji AŽ SDA HNK

Datum objave: 15/06/2016

U Mostaru je večeras, u organizaciji Asocijacije žena SDA HNK upriličeno druženje sa književnicom Sarom Sabri.U Mostaru je večeras, u organizaciji Asocijacije žena SDA HNK upriličeno druženje sa književnicom Sarom Sabri. Sala Studentskog hotela u Mostaru bila je mala da primi sve zainteresovane za tribinu pod nazivom "Šapućem ti kao Sara Sabri".
Uvodnu riječ dala je Alisa Hajdarović, predsjednica Kantonalnog odbora Asocijacije žena SDA HNK, koja je izrazila zadovoljstvo odzivom na tribinu. G-đa Hajdarović je dala neke osnovne informacije o radu Asocijacije žena SDA HNK i o projektima koje su do sada radila. Istakla je da smatra da su rezultati dosadašnjeg rada Asocijacije žena SDA HNK na zavidnom nivou, što daje dodatnu motivaciju za dalji rad i aktivnosti..
Nakon toga, riječ je prepustila gošći, koja je svojim interesantim predavanjem stalno držala pažnju prisutnih. Tako je sat i po vremena prošao iznenađujuće brzo.
Nakon tribine, prisutni su imali priliku da kupe knjige koje je do sada izdala Sara Sabri.
Ovom tribinom su zaokružene aktivnosti Asocijacije žena SDA HNK za ovu godinu, a o svim narednim aktivnostima će nas blagovremeno informisati.

Galerija