Delegacija KO SDA HNK-a u posjeti OO SDA Prozor

Delegacija KO SDA HNK-a u posjeti OO SDA Prozor

U posjeti Općinskoj organizaciji SDA Prozor jučer je boravilo rukovodstvo Kantonalnog odbora SDA HNK-a, predvođeno predsjednikom Edinom Mušićem, zajedno sa Grupom za politička, nacionalna i sigurnosna pitanja Kantonalnog izvršnog odbora.

Povod ove posjete bio je održavanje radnog sastanka sa predstavnicima naše Općinske organizacije. U sklopu sastanka, koji je počeo u 11.00 sati u prostorijama Stranke, predsjednik OO SDA Prozor, Elvedin Grcić predstavio je aktuelnu političku situaciju na području općine, kao i aktivnosti naše Općinske organizacije u proteklom periodu. Također, predstavljena je i lista OO SDA Prozor za predstojeće Lokalne izbore, kao i do sada realizovane, ali i buduće planirane aktivnosti po pitanju Lokalnih izbora 2020. godine.

Predsjednik KO SDA HNK-a, Edin Mušić u svom obraćanju je pohvalio rad OO SDA Prozor, naglasivši kako isti može poslužiti kao primjer mnogima, posebno pohvalivši angažman i vidljivo kvalitetan rad na području općine, prije svega po pitanju zapošljavanja, učešća u realizaciji značajnih infrastrukturnih i drugih projekata bitnih za stanovništvo općine.

Na samom kraju, predsjednik Mušić je kazao kako je kontinuiranim razmjenama informacija upoznat sa radom Izvršnog odbora OO SDA Prozor, kako će s pažnjom pratiti aktivnosti i dešavanja sa kojima se u svom djelovanju susrećemo, te pri tome i dalje biti maksimalna podrška ovakvom pristupu u funkcionisanju i radu.

Previous Održana druga sjednica IO KO SDA HNK

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2024. Sva prava pridržana.