Izetbegović i Zvizdić održali sastanak sa rukovodstvom Gradske organizacije Mostar i Kantonalne organizacije SDA HNK

Izetbegović i Zvizdić održali sastanak sa rukovodstvom Gradske organizacije Mostar i Kantonalne organizacije SDA HNK

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović i  potpredsjednik Denis Zvizdić danas su u sklopu svoje posjete Mostaru, čiji je prvenstveni cilj bio podržati kandidate Koalicije za Mostar 2020, o toku dosadašnje kampanje razgovarali sa članovima Gradske oganizacije SDA Mostar i Kantonalne organizacije SDA HNK.

Salem Marić, predsjednik Gradske organizacije SDA, i Edin Mušić, predsjednik Kantonalne organzacije SDA HNK, informisali su Izetbegovića i Zvizdića  kako su građani odlično prihvatili  kampanju  “Od vrata do vrata”.

Istakli su kako su na iste reakcije naišli i  u razgovoru s građanima na info pultovima koje su organizovali u svim dijelovima grada.

“Spoj mladosti i iskustva kod građana je, prema našim saznanjima, naišao na pozitivne reakcije i s pravom očekujemo dobre rezultate”, istakli su članovi Gradske organizacije SDA Mostar i Kantonalne organizacije SDA HNK.

Predsjednik i potpredsjednik SDA BiH  Bakir Izetbegović i Denis Zvizdić iskazali su punu podršku i izrazili nadu u dobar izborni rezultat.

Previous Održana sjednica Izvršnog odbora Kantonalne organizacije SDA HNK

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2024. Sva prava pridržana.