Podžić u Mostaru održao sastanak sa Mušićem i Špagom

Podžić u Mostaru održao sastanak sa Mušićem i Špagom

U okviru radne posjete Mostaru, ministar odbrane BiH Sifet Podžić održao je radni sastanak sa Edinom Mušićem, zastupnikom u Predstavničkom domu Parlamentarne Skupštine BiH i Šerifom Špagom, predsjedavajućim Skupštine HNK.

Tokom sastanka razmatrane su mogućnosti poboljšanja saradnje ministarstva odbrane i lokalnih zajednica na području Hercegovine. Istaknut je značaj jačanja infrastrukturnih projekata, i potrebe za  sinhroniziranim djelovanja ministarstva odbrane i lokalnih zajednica prilikom požara koji su na ovom području izražajan problem u toku ljetnih mjeseci kada su uobičajene visoke temperature.

Mušić i Špago upoznali su ministra Podžića o svim bitnim projektima koji se u narednom periodu planiraju ili su u fazi realizacije na području Mostara i Hercegovačko-neretvanskog kantona, uz konstataciju o važnosti saradnje sa ministarstvom odbrane i Oružanim snagama.

Ministar Podžić prije sastanka posjetio je bataljon 4. pješadijske brigade u kasarni „Miralem Jugo“ u Livču kod Mostara, gdje se upoznao sa dosadašnjim aktivnostima bataljona i planiranim zadacima u narednom periodu.

Previous Šerif Špago novi potpredsjednik SDA, Biščević Tokić predsjednica Glavnog odbora SDA

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2024. Sva prava pridržana.