Osman Ćatić i Đahid Muratbegović svečano otvorili Zimski grad Konjic

Osman Ćatić i Đahid Muratbegović svečano otvorili Zimski grad Konjic

Načelnik Općine Konjic, Osman Ćatić i direktor Privrednog društva Igman, Đahid Muratbegović svečano su otvorili manifestaciju “Zimski grad Konjic” koja će trajati do 30. januara 2022. godine.

Ustanova Sportska dvorana Konjic uz podršku Općine Konjic i Privrednog društva Igman za sve građane i goste Konjica tokom ove zime organizuje manifestaciju “Zimski grad” u okviru koje je u Sportsko-poslovnom centru “Partizanovo” po prvi put postavljeno klizalište sa pratećim zimskim bazarom i ostalim zabavnim sadržajima.

U prisustvu velikog broja Konjičana svih generacija, svečani čin otvaranja “Zimskog grada” obavili su načelnik Općine Konjic, Osman Ćatić i direktor Privrednog društva Igman, Đahid Muratbegović, koji su na ovaj način školarcima poželjeli ugodne dane raspusta uz bogate sadržaje “Zimskog grada”.

“Hvala prije svega na večerašnjem prisustvu. Djeci je odmor i nadamo se da ćemo u naredne tri sedmice na ovom igralištu učiniti ugodnim i zabavnim njihov raspust.” – kazao je direktor Muratbegović.

“Dobro nam došli i drago mi je da vas vidim u ovako velikom broju. Poslije dječijih parkova, drago nam je, da, evo dolazi zima i možete iz dječijih parkova doći u naš konjički “Zimski grad”. Cilj svega jeste, da mala raja u toku raspusta imaju mjesto gdje će provoditi svoje slobodno vrijeme i da što manje budu kraj računara, laptopa, telefona, da se zajedno družimo i ako Bog da, da dogodine uradimo što veći i još bolji naš “Zimski grad.” – poručio je načelnik Ćatić.

“Zimski grad” biće na raspolaganju posjetiocima  do 30. januara svakim danom u terminu od 12:00 do 23:00 sata.

Tokom manifestacije dogodila se i jedna lijepa gesta kada je naš sugrađanin pronašao izgubljeni novčanik mlade majke Z.H. iz Konjica te ga uredno i vratio što je izazvalo oduševljenje prisutnih i još jednom vratilo vjeru u ljude i poštenje.

Previous Ovlasti predsjednika Gradskog vijeća su precizirane Statutom, neka građani procijene ko se bavi politikanstvom

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2024. Sva prava pridržana.