Prijem za članice sportskog PS Mo Stars u Kantonalnoj organizaciji SDA HNK

PS Mo Stars

Prijem za članice sportskog PS Mo Stars u Kantonalnoj organizaciji SDA HNK

Članice sportsko plesnog studija Mo Stars na čelu sa koreografom Natašom Jekić, danas su posjetile Edina Mušića, predsjednika Kantonalne organizacije SDA HNK, te u ugodnom razgovoru razmijenili utiske o dosadašnjim aktivnostima, ostvarenim rezultatima na polju sportsko plesnih rezultata u Bosni i Hercegovini i šire.

Također razgovarali su o uslovima rada i treniranja djece i omladine u Centru za kulturu, problemima sa kojim se susreću, te poseban akcent dali na organizaciji nadolazećeg Internacionalnog takmičenja u modernim plesovima Mo Stars Mediteran Open Dance 2022, a koji bi se trebao održati u SRC Midhat Hujdur Hujka 21.05.2022. i manifestaciji Mostarsko kulturno ljeto.

Ovom prilikom članice ovog studija zahvalile su se predsjedniku Edinu Mušiću na dugogodišnjoj i kontinuiranoj podršci u radu i realizaciji mnogih projekata s ciljem promovisanja plesa kao sportsko umjetničke kategorije, a koja okuplja veliki broj djece i omladine, te kao takvi jedni su od najboljih ambasadora grada Mostara i BiH.

Previous Predstavnici SDA Novi Pazar u posjeti Mostaru

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2024. Sva prava pridržana.