Hvala vam za vaš dolazak na Centralni predizborni skup u Mostaru

Hvala vam za vaš dolazak na Centralni predizborni skup u Mostaru

Poštovani članovi i simpatizeri Stranke demokratske akcije, građanke i građani Hercegovačko-neretvanskog kantona, Iskazujemo vam zahvalnost što ste svojim prisustvom uveličali Centralni skup Stranke demokratske akcije HNK u USRC „Midhad Hujdur Hujka“ i dali podršku predsjedniku, Bakiru Izetbegoviću i našim kandidatima.

Po ko zna koji put zajedno smo potvrdili da je Stranka demokratske akcije najjača politička stranka u Bosni i Hercegovini i u Hercegovačko-neretvanskom kantonu. Svojim dolaskom pokazali ste da prepoznajete naš rad i našu borbu za dobrobit cjelokupne društvene zajednice, ali ste nam dali i motiv i obavezu da tragom dosadašnjih zalaganja nastavimo i dalje, snažnije i jače nego ikad.

Zato, uprkos izazovnim i teškim vremenima, okruženju u kojem živimo nikada nećemo odustati od svoje zemlje i svojih vrijednosti, a ni od borbe za kvalitetniji život naših građana. Kako smo mnogo puta ponovili, Stranka demokratske akcije izrasla je iz snage naroda i srca bosanskog i hercegovačkog čovjeka, iz potrebe za jedinstvom, a vi ste svojim prisustvom to potvrdili.

Stoga ćemo i dalje konstantnim, sinhronizovanim i koordiniranim djelovanjem raditi na jačanju stabilnosti, sigurnosti i daljem napretku našeg Kantona i domovine, Bosne i Hercegovine.

U ime KO SDA HNK i GO Mostar, hvala vam što ste pokazali da je Stranka demokratske akcije snaga naroda.

Predsjednik KO SDA HNK, Edin Mušić
Predsjednik GO SDA Mostar, Salem Marić

Previous U Stocu održan centralni preizborni skup SDA

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2024. Sva prava pridržana.