Zajedništvom i snagom ojačajmo Bosnu i Hercegovinu

predizborni skup

Zajedništvom i snagom ojačajmo Bosnu i Hercegovinu

Kao državotvorna, odgovorna i najveća stranka koja predstavlja Bošnjake u Hercegovini, Kantonalna organizacija SDA HNK izražava zahvalnost i istovremeno odgovornost zbog velike podrške koju smo dobili od građana u predizbornim aktivnostim u našem kantonu.

Više hiljada simpatizera i članova stranke podržalo je kandidate SDA na kandidatskim listama za kantonalni, federalni i državni nivo na brojnim drženjima sa građanima, tribinama i centralnim skupovima koje smo organizirala u svih šest općinskih i gradskih organizacija SDA u HNK.

Fotografije koje su zabilježeni na centralnim skupovima SDA u Prozoru, Čapljini, Stocu, Mostaru, Jablanici i Konjicu govore o našoj snazi zajedništva koju imamo sa narodom.

Poštovane građanke i građani Hercegovačko-neretvanskog kantona, kandidati SDA će i u narednom periodu predano kao što su to radili i do sada svoj rad i djelovanje fokusirati na povećanje ekonomskog razvoja, poboljšanje standard naših radnika i penzionera, jačanju svih naših institucija. Posebnu pažnju povetiti ćemo unapređenju obrazovanja, zdravstva, privrede, turizma, malog poduzetništva, poljoprivrede i stočarstva. Posvetit ćemo se razvoju svakog pedlja našeg kantona i time dati svoj doprinos jačanju i razvoju jedine nam Bosne i Hercegovine.

Onima koji žele da dijele bošnjački narod, onima koji žele napraviti smutnju, mi ćemo odgovoriti jedinstvomj jer samo tako možemo ojačati Bosnu i Hercegovinu!

U vrijeme krize zbog rata u Ukrajini i posljedica u rastu cijene energenata i inflacije samo je jedna adresa koji može pomoći i ljudima i privrednicima, svima koji žive u našoj domovini, ta adresa se zove država, i to država Bosna i Hercegovina”.

Poštovane građanke i građana, pozivamo Vas da u izađete na izbore u nedjelju 2. oktobra, izvršite svoju građansku obavezu, te da svoje povjerenje ukažete kandidatima Stranke demokratske akcije i kandidatu za člana Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegiviću.

Previous SDA HNK u Konjicu održala završnu press konferenciju i predstavila sve kandidate

Povežimo se

Logo banner - SDA HNK bijeli

Rade Bitange 12, 88104 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Newsletter

Prijavite se i na Vašu Email adresu će stizati informacije o aktivnostima kandidata SDA HNK.

Stranka demokratske akcije HNK © 2022. Sva prava pridržana.